07/11/2018

Noter Koncert 7

Adam Riis, Teit Kanstrup og Christian Westergaard

(Se koncertprogram her)

Adam Riis optræder som solist i forskellige sammenhænge i bl.a. Danmark, Skandinavien, Holland og Tyskland. Han er fast medlem af DR VokalEnsemble, Ensemble Hven og Holmens Herrekvartet, og synger jævnligt med f.eks. Nederlands Kamerkoor, Theatre of Voices og Ars Nova Copenhagen. Han er medstifter af Liedkompagniet. Han er som solist med i bl.a. indspilninger af Johannespassionen med Ars Nova Copenhagen og Paul Hillier og flere andre værker.

Teit Kanstrup begyndte sine sangstudier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og flyttede derpå til London, hvor han studerede på Royal Academy of Musics Operaskole. Teit er en efterspurgt bas- og barytonsolist i diverse oratorieværker og har desuden været engageret i operakompagnier i ind- og udland. Nært forestående opgaver inkluderer solistpartier i Mendelssohns Elias, Faurés og Duruflés Requiem med Aarhus Symfoniorkester samt Bachs Juleoratorium med Copenhagen Phil.

Christian Westergaard er en velkendt dansk pianist og akkompagnatør uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Amalie Malling, Niklas Sivelöv og Tove Lønskov. Christian Westergaard har siden 2008 været ansat som underviser, musikalsk leder, repetitør og akkompagnatør ved Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums sangfaggruppe, fra 2017 tillige i klaverfaggruppen på samme konservatorium, fra 2006 ved Operaakademiet, DR’s kor og 2010-2018 på Syddansk Musikkonservatorium i Odense som underviser, musikalsk leder og repetitør. Fra 2020 er han adjunkt ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.