4. november 2018

Velkommen

Velkommen til Musikforeningens nye hjemmeside.

Med koncertsæsonen 2019 er vores hjemmeside blevet nydesignet helt fra bunden. Den er nu mere tidssvarende, mere praktisk og har en række nye faciliteter.

I særdeleshed kan alle sider nu printes ud uden at menuerne forstyrrer billedet. Der findes endvidere links både til andre aktører i den klassiske musikverden på Bornholm, såvel som til Kultunauts specielt udvalgte side om klassisk musik på øen.

Af nye muligheder kan nævnes at hele hjemmesiden nu også kan læses på tysk af hensyn til vores gæster syd for os. Det gælder også noter om de medvirkende som findes både på dansk og på tysk. Derudover er det nu muligt online at reservere billetter til koncerter eller at tegne et medlemskab i Musikforeningen for at nyde de fordele som dette giver. Man kan hente årsprogrammer fra tidligere år i arkivet.

Vi håber, den nye hjemmeside bliver godt modtaget. Hvis man finder fejl eller har forslag til forbedringer, er man meget velkommen til at skrive til os: info@bornmus.dk

Koncertprogrammet for det kommende år synes vi selv er yderst spændende med både berømte ensembler, kendte musikere og helt unge, næsten ukendte talenter som stadig er under uddannelse, men allerede har gjort sig bemærket på den danske eller udenlandske musikscene.

Velkommen til den nye sæson!

Robert Wilbrandt
Formand for Bornholms Musikforening